Descompte del 10% en Speedog

L’organització del I Canicross i MarxaCan Vila de Muro i Speedog ha arribat a un acord de forma que totes i tots els inscrits gaudiran d’un 10% de descompte en la compra de qualsevol producte de la tenda en línia Speedog.

A través de l’enllaç següent podreu realitzar la compra de packs complets:

Packs complets de canicross d’Speedog

Per poder gaudir d’este 10% de descompte únicament caldrà que indiqueu a l’apartat “NOTAS” el text següent: “Inscrito en el I Canicross y MarxaCan Vila de Muro“. Abans d’enviar-vos el material es posaran en contacte amb vosaltres per tal que justifiqueu d’alguna forma que realment sí esteu inscrits (per exemple a través del justificant de pagament o bé  a través de la captura de pantalla o impressió electrònica del llistat d’inscrits). Podeu telefonar al número 9379178 01 o escriure un correu electrònic a speedog@speedog.com per concretar el procés de compra.

Speedog

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s