“Remember” – Inscripcions i quedada de reconeixement

remember

Contents no, contentíssims amb la bona acceptació que esta tinguent el “I Canicross i MarxaCan Vila de Muro“. Hem superat la xifra de 50 inscrits, tot un èxit una setmana abans de celebrar-se la prova. Els que practiqueu este tipus d’esport sabeu bé que es tracta d’una modalitat minoritària, de forma que superar la xifra de 50 inscits és tot un èxit, i més encara quan encara falta una setmana per a la carrera. Sols hui s’han inscrit 10 participants i sembla que açò va a més. Si les coses continuen igual és possible que tanquem inscripcions abans d’hora, per la qual cosa, vos recordem que les inscripcions són limitades a 100 participants i que, malgrat poder-se inscriure el mateix dia de la prova, açò sols serà possible si queden inscripcions lliures. A més a més, el preu de la inscripció passa de 12€, sí ho fas en línia abans del 28 de gener, a 15€ si ho fas el dia de la prova.

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Aprofitem per recordar que diumenge 24 de gener a les 9:00h farem un reconeixement del recorregut, eixida des de  l’arxiu de Muro de l’Alcoi (C/ Francisco Victoria Laporta, 1).

Explorar

Esperem poder córrer amb tu este mateix diumenge, en cas contrari, ens vegem el 31 de gener!!!!

La propera setmana informarem del contingut de la borsa del corredor i de tots els regals i sorpreses que vos esperen en el “I Canicross i MarxaCan Vila de Muro

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s