Exhibicions d’Agility i gossos de rescat

Diumenge no sols correrem i marxarem, sinó que també podrem gaudir de diverses activitats com per exemple: una xarrada de nutrició ortomolecular, massatges per a gossos, un bon esmorzar per a totes i tots els participants,… Ara bé, esta entrada la volem dedicar en exclusiva a l’exihibició d’Agility i gossos de rescat que tindrà lloc a les 11:30h, doncs es tracta d’una activitat oberta a tot el públic.

Exhibicio

L’Agility serà una activitat a càrrec de l’Escola Canina el Benicadell, una escola d’educació canina en positiu especialitzada en modificació de conductes o altres tipus de problemes com estrès, pors, estirar la corretja, ansietat per separació, agressivitat … i que perjudiquen la convivència amb el teu millor amic. Per poder solucionar aquests problemes formen els propietaris en educació, comunicació, i totes les eines necessàries perquè ells mateixos comprenguen quina és la base del problema, i com poder solucionar-ho, sempre amb el suport i assessorament en tot moment d’educadors canins. La metodologia a l’hora d’educar i entrenar que caracteritza esta escola està basada en el respecte, l’empatia, la comunicació i el vincle, “l’educació canina en positiu”, que més que una metodologia s’ha convertit en una filosofia alhora d’interactuar amb els gossos. Consisteix en no utilitzar correccions, càstigs, mètodes aversius ni exposar ni forçar-los a situacions que els puguen incomodar, causar por o dolor. Amb aquesta forma d’educar i entrenar s’aconseguix que el nostre gos col·labore amb nosaltres, ens convertim en algú amb el qual val la pena estar, podent així compartir jocs i activitats junts i construir un vincle especial. L’estat físic, emocional, cognitiu i maduratiu és una cosa que sempre tenen en compte a l’Escola Canina el Benicadell, ja que condicionarà moltes de les conductes del nostre gos, i sent així podem entendre-ho millor i preparar activitats, pautes o entrenaments personalitzats, més acords a nivell individual . En definitiva, l’Escola Canina el Benicadell comparteix una educació en la qual sempre preval el respecte, la comunicació i el vincle amb el teu gos.

Deli

Tan prompte finalitze l’exhibició d’Agility, podrem gaudir de l’exhibició de gossos de rescat a càrrec de FENT MUNTANYA i FORMACIÓ, concretament la secció anomenada
“PERROSparados, MOCHILASlistas…JA!” on realitzen activitats esportives en companyia dels nostres amics, els cans. Depenent de la temporada, es realitzen activitats aquàtiques, en neu,… per a intercalar activitats esportives en si, amb formació per al binomi (guia-gos). En concret, es desenvoluparà una activitat d’entrenament de gossos de cerca de persones en grans àrees.

A hores d’ara són 65 els inscrits, així que no t’ho penses. Tan sols et queden dos dies per a inscriure’t en línea:

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s