Resultats de l’enquesta de satisfacció

La setmana passada varem enviar una enquesta de satisfacció als participants del “I Canicross i MarxaCan Vila de Muro”.

Som conscients que hem de millorar moltes coses, però els resultats de l’enquesta en fa estar orgullosos del treball realitzat. MOLTES GRÀCIES A TOTES I A TOTS!!!!

RESULTATS

ResultatsEnquestaSatisfaccio01ResultatsEnquestaSatisfaccio02ResultatsEnquestaSatisfaccio03ResultatsEnquestaSatisfaccio04

Respecte a les observacions i propostes de millora que ens haveu fet, a continuació les contestem (en color verd) una a una:

 1. Enhorabona! Ja era hora que en el nostre poble es fera alguna activitat amb els nostres amics de quatre potes.
  • Moltes gràcies!!!
 2. Ha estat perfecta. Ho hem passat molt be els dos. 
  • Moltes gràcies!!!
 3. Cap. Tot perfecte. 
  • Moltes gràcies!!!
 4. El recorregut, no m’agrada pasar varies vegades per el mateix lloc. Pero per lo demes mol be, la iniciativa del agility mol be, pero l’exibicio prou fluixa. Repetixc en general mol be.
  • Varem tindre que canviar el recorregut a última hora per problemes administratius amb els permisos. És molt probable que en la 2a edició realitzem el recorregut que inicialment hi havia planificat, el qual sols passa una vegada per cada lloc. Açò és un assumpte que queda obert i que ho decidirem a finals de 2016. Respecte a l’exhibició d’Agility, l’Escola Canina Benicadell va decidir mostrar el comportament de diversos gossos, on únicament un era expert en Agility. L’objectiu era demostrar que qualsevol gos és vàlid per a fer Agility. No es tractava de fer una exhibició professional, sinó familiar. Moltes gràcies per les observacions.
 5. No OS puedo aportar ninguna sugerencia solo cabe felicitaros por el evento. 
  • Moltes gràcies!!!
 6. La distancia recorreguda m’agradaria que fora un poc més llarga, possiblement 10 km. 
  • En la modalitat “spring de mushing” la distància màxima és de 9km. En principi no hi ha previst ampliar la distància del canicross de Muro, doncs des de l’organització pensem que 7km és una distància apta per a tothom. Les competicions oficials de la Copa Espanya i del campionat d’Espanya estan són de 6-7km, així que pensem que estem en la línea correcte respecte de la distància. De qualsevol forma, moltes gràcies pel suggeriment.
 7. Per a mi el circuit es pot millorar, deuría ser circular i no pasar dos vegades per el mateix lloc, els animalets se orientessaben perfectament cuan están tornant al lloc de partida, per lo tant si els gires al revés altra vegada es desorientes i no corren com cuan van cap a la meta. Almenys al meu gos li va pasar. No es una crítica es una opinió per a que ho milloreu si es pot. Gracies.
  • Tal i com hem comentat en la resposta a l’observació “4”, el recorregut és un ítem que molt probablement canvien per a la 2a edició. Moltes gràcies pel suggeriment.
 8. todo perfecto.
  • Moltes gràcies
 9. No pude ir a la charla de nutrición que era justo antes de la carrera porque no me enteré ya que era unos momentos para prepararse para la carrera con mi perra, llevarla a hacer sus necesidades, etc. Por esto creo que hubiera sido mejor hacerla en otro momento; por todo lo demás para mi a estado muy bien, era mi primera carrera con mi perra y la información en todo momento fue genial, todo para nosotras era nuevo y sensación en general a sido fantástica.
  • Prenem nota respecte de la teua proposta de millora per al calendari. Per a la 2a edició farem tot el possible per no programar cap xarrada ni esdeveniment fins que no finalitze la carrera i la marxa. Moltes gràcies pel suggeriment. 
 10. Aumentar el recorrido de la marcacan, un kilómetro más por lo menos, se nos hizo corto! Por lo demás enhorabuena, fue una mañana muy agradable. Gracias.
  • El recorregut inicial del marxacan era de 5km. Per tant, si finalment canviem el recorregut per a la 2a edició, s’incrementarà la distància en 1 km. Moltes gràcies pel suggeriment. 
 11. Creuaments entre corredors més retrasats.
  • Si finalment canviem el recorregut no hi haurà cap tipus de creuament. Ho tenim en compte. Moltes gràcies pel suggeriment.
 12. Me encantó y repetiré!! Deseando que ya cuelguen las fotos, un saludo!!
  • Moltes gràcies
 13. va estar molt be deveres, tot el que sa de millorar son les pautes de temps i tindre un poc mes completes les exibisions, per el demes un 10, el any que be tornem segur. Crec que l’unic inconvenient es aquella gent que te goses en cel i no compren que es un problema per als altres animals, s’estresen molt!
  • En la 2a edició ens posarem molt estrictes amb el reglament, de forma que no es permetrà la participació de goses en cel., serà necessari el material reglamentari i tindre les vacunacions al dia. Així mateix, hi hauran controls al llarg del recorregut per asegurar que es cumplixen les normes i cap gos siga maltractat. Moltes gràcies pel suggeriment.
 14. Va ser un dia genial, enhorabona!
  • Moltes gràcies
 15. Me gustaría que hubieran jueces de carrera para que no se cometan agresiones a perros. Además de controlar más el material específico de canicross, ya que pude ver perros con collares de estrangulamiento corriendo, o con halty… No dejemos que la moda nos supere y centrémonos en el bienestar de los perros. Gracias.
  • Tal i com hem comentat en la resposta a l’observació “13”, en la 2a edició ens posarem molt estrictes amb el reglament. Moltes gràcies pel suggeriment.
 16. El recorregut de la Marxa Can un poc mes llarg.
  • Si finalment canviem el recorregut no hi haurà cap tipus de creuament. Ho tenim en compte. Moltes gràcies pel suggeriment.
 17. Més i millor informació sobre classificacions (ma germana va quedar 2a en xiques i no ho van saber quasi fins a la pujada al podi). Cerveseta a l’avituallament d’arribada!
  • Varem tindre problemes alhora de realitzar els filtres de les classificacions. Som conscients que este també és un punt de millora, i farem tot el possible per tal que en la 2a edició la informació siga ràpida. Respecte a les cerves en l’avituallament, és un assumpte que valorarem en la 2a edició, tot en funció del nombre de les inscripcions i del pressupost disponible. Moltes gràcies pel suggeriment.  
 18. Quería poner unas sugerencias/queja: Una es el tema de las camiseta (es un tema de menor importancia) nos entregararon una talla mas de las que habia pedido y nos vienen grandes. Una sugerencia, es que la musica estuviera mas bajita y la voz del microfono tambien, mis perras estaban bastante alteradas de oirlo tan alto, entendiendo que ellas aun lo oyen mas fuerte. Y otro tema que espero que se controle la siguiente vez es el tema del canicross… vi a xxxxxx (hemos eliminado la referencia personal para evitar males mayores, de cualquier modo, si puedes aportar cualquier tipo de evidencia, te agradeceríamos que me nos la facilitaras para poder gestionar la sanción) como no trataba nada bien a su perra, a la proxima lo comunicaré a quien tenga que ser por que deberia haber sido descalificado, ya que tiene que ser una carrera bonita y con el vinculo entre el perro y humano sin maltrato. Por todo lo demas estuvo genial!!! Me encantó 😊
  • Respecte a la samarreta, és la primera noticia que tenim. De fet, és un ítem que varem controlar amb bastant detall. De qualsevol forma, malgrat ser conscients que es tracta d’una excepció, et demanem disculpes. Pel que fa a la música, prenem nota, i per a la 2a edició serà un aspecte que controlarem. Per últim, respecte a l’acusació de maltractament, no ets la única persona que ens ho ha dit, però no comptem amb cap evidència. Hem buscant en totes les fotos, però no hem trobat cap prova per a desqualificar-lo. Si ens ho hagueren comunicat abans, tal vegada haguerem pogut fer alguna cosa, però a estes altures és molt difícil. De qualsevol forma cride a tots els que llisguen este text, que si poden presentar alguna evidència de maltractament, ens la fagen arribar. Tal i com hem comentat en la resposta a l’observació “13”, en la 2a edició ens posarem molt estrictes amb el reglament. Moltes gràcies pels teus suggeriments.
 19. Ha sido mi primer canicross y para mi ha sido un diez, estuvo genial, el año que viene espero poder repetir, gracias.
  • Moltes gràcies

Prenem nota de totes les vostres observacions per tal què la 2a edició siga de 10!!!

Passeu un dia meravellós!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s