Descompte del 10% en DOGATHLON

L’organització del II Canicross i MarxaCan Vila de Muro i Dogathlon han arribat a un acord de forma que totes i tots els inscrits gaudiran d’un 10% de descompte en la compra de qualsevol producte de la tenda en línia Dogathlon.

Dogathlon ha configurat un kit complet de canicross (ACÍ TENS EL PACK). Si encara no tens equip de canicross, no t’ho penses: “inscriu-te al II Canicross i MarxaCan Vila de Muro” i gaudix d’un preu especial“.

Per poder gaudir d’este 10% de descompte únicament caldrà que, una vegada inscrit al “II Canicross i MarxaCan Vila de Muro” contactes amb nosaltres (a través del FORMULARI DE CONTACTE“) i ens indiques el teu interés d’adquirir material de Dogathlon. Una vegada comprovada la teua inscripció, t’enviarem un codi promocional a partir del qual obtindràs el 10% de descompte.

logodogathlon

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s