Exhibició d’Agility i disc doggers

Tal i com ja varem fer en la primera edició del Canicross i MarxaCan Vila de Muro, després de la carrera, com s’indica al reglament i als horaris del dia 12, es realitzarà una exhibició d’Agility a càrrec de “l’Escola Canina el Benicadell” i també una exhibició de disc doggers a càrrec de “Disc Doggers Alicante”.

L’Escola canina Benicadell és caracteritza per la rehabilitació de gossos en problemes, (sent l’única de la zona especialitzada en modificacions de conducta, com agressivitat, pors o estrès), per això , als nostres demostracions, apareixeran gossos especialitzats en algun esport, com és l’agility o la detecció, però altres que han superat els seues pors i finalment poden gaudir de participar en un esport, i són, sobre tots aquest últims els que volem fer visibles, ja que són els que més esforç els ha costat arribar fins aquest punt, esperem que aquest dia els doneu tots els ànims i suport que és mereixen i necessiten.

logoescolacaninabenicadell

L’Escola Canina el Benicadell, és una escola d’educació canina en positiu especialitzada en modificació de conductes o altres tipus de problemes com estrès, pors, estirar la corretja, ansietat per separació, agressivitat … i que perjudiquen la convivència amb el teu millor amic. Per poder solucionar aquests problemes formen els propietaris en educació, comunicació, i totes les eines necessàries perquè ells mateixos comprenguen quina és la base del problema, i com poder solucionar-ho, sempre amb el suport i assessorament en tot moment d’educadors canins. La metodologia a l’hora d’educar i entrenar que caracteritza esta escola està basada en el respecte, l’empatia, la comunicació i el vincle, “l’educació canina en positiu”, que més que una metodologia s’ha convertit en una filosofia a l’hora d’interactuar amb els gossos. Consisteix en no utilitzar correccions, càstigs, mètodes aversius ni exposar ni forçar-los a situacions que els puguen incomodar, causar por o dolor. Amb aquesta forma d’educar i entrenar s’aconseguix que el nostre gos col·labore amb nosaltres, ens convertim en algú amb el qual val la pena estar, podent així compartir jocs i activitats junts i construir un vincle especial. L’estat físic, emocional, cognitiu i maduratiu és una cosa que sempre tenen en compte a l’Escola Canina el Benicadell, ja que condicionarà moltes de les conductes del nostre gos, i sent així podem entendre-ho millor i preparar activitats, pautes o entrenaments personalitzats, més acords a nivell individual . En definitiva, l’Escola Canina el Benicadell comparteix una educació en la qual sempre preval el respecte, la comunicació i el vincle amb el teu gos.
classesindividuals

Cataleg de cursos Escola Canina el Benicadell

I aquest any, per a posar més emoció a l’esdeveniment, tenim preparada una menuda sorpresa junt als nostres amics de Disc Doggers Alacant, amb els que tindrem una competició que esperem que us fasa gaudir tant com a nosaltres.

received_10211691463185988

L’Associació Disc Doggers Alacant, es dedica a la pràctica i difusió de l’esport caní denominat DISC DOG, el qual és un conjunt d’Habilitats, Acrobàcies, Salts i Captures del Disc que es realitzen combinades al són de la música.
El dia 12, estarem realitzant una exhibició al costat de l’Escola Canina Benicadell, en finalitzar el Canicross, convidant als assistents, especialment als xiquets,a participar en l’activitat.

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Anuncios

One response to “Exhibició d’Agility i disc doggers

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s