Recordatori: reconeixement recorregut i nova franja del preu d’incripció

Continuem amb una excel·lent tendència pel que fa a les inscripcions al II Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Si  continua així superarem el nombre d’inscrits de la primera edició.

GENIAL!!!!

Recorda que les inscripcions són limitades a 150 participants i que, malgrat poder-se inscriure el mateix dia de la prova, açò sols serà possible si queden inscripcions lliures. A més a més, el preu de la inscripció per al dia de la prova serà de 20€. Recorda que fins el 5 de febrer el preu de la inscripció és de tan sols 12€, però a partir del dia 6 s’incrementa en 3€ més i passa de 12€ a 15€. El dia 10 de febrer tancarem les inscripcions en línia i l’única forma d’inscriure’t serà el dia de la prova.

No t’ho deixes de les mans i inscriu-te abans del 6 de febrer!!!! 

ACCÉS A INSCRIPCIONS

Recordem també en esta entrada que dissabte 4 de febrer (en tan sols 2 dies) a les 9:00h farem un reconeixement del recorregut, eixida des de  l’arxiu de Muro de l’Alcoi (C/ Francisco Victoria Laporta, 1).

Explorar

Esperem poder córrer amb tu este mateix dissabte, en cas contrari, ens vegem el 12 de febrer!!!!

La propera setmana informarem del contingut de la borsa del corredor i de tots els regals i sorpreses que vos esperen en el “II Canicross i MarxaCan Vila de Muro“, però ja vos podem avançar que hi ha multitut de sorpreses i una borsa del corredor molt carregada: samarreta tècnica, joguines per als gossets, mostres de “pienso”, descomptes,…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s