Classificacions II Canicross i MarxaCan Vila de Muro

Amb un total de 69 inscrits (45 al canicross i 24 a la marxa), hem finalitzat la segona edició d’esta meravellosa prova.

Des de l’organització hem intentat cuidar tots els detalls, però som conscients que hem comés algunes errades que ens hem anotat per tal de millorar en la tercera edició.

Classificacions

A través d’esta entrada vos facilitem les classificacions “provisionals”, doncs el programari de cronometratge no ha funcionat com toca.

ACCÉS A LES CLASSIFICACIONS

Hi han participants que no tenen temps registrat, així que des de l’organització demanem mil disculpes i fem una crida a totes i tots aquells que no tinguen temps assignat per tal que ens envien un e-mail a secretariamuscova@gmail.com i ens diguen el temps aproximat que han tardat en completar la cursa. Amb estes dades, i fins divendres 17 de febrer, ordenarem de nou les classificacions i publicarem el llistat definitiu.

Reiterem les nostres disculpes!!!

Al mateix lloc on trobaràs les classificacions, col·locarem també totes les fotos i material multimedia que ens arribe, així que, per favor, si tens fotos o vídeos i vols compartir-lo, posat en contacte amb nosaltres (secretariamuscova@gmail.com) per tal de col·locar-lo a la Web (www.canicrossmuro.com) i difrondre-los.

Al llarg de la setmana publicarem més noticies, de moment…

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR AL II CANICROSS I MARXACAN VILA DE MURO!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s