II Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Anàlisi de resultats

Ja fa quasi una setmana del II Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Els dies passen ràpid i no ens adonem compte, veritat?

Després d’uns quants dies llegint els vostres comentaris a les distintes xarxes socials, així com els missatges i correus electrònics rebuts, des de l’organització del II Canicross i MarxaCan Vila de Muro sols podem estar que orgullosos.

El nivell de satisfacció dels participants, si cap, és superior al de la primera edició, la qual cosa ja és bastant difícil. Així que moltes gràcies a totes i tots!!!!

El resum de resultats és els següent:

 • Total inscrits: 69 (44 al canicross i 25 al marxacan)
 • Total despeses: 1.050€
 • Total ingressos: 1.045€ + subvenció de l’ajuntament de Muro
 • Total donació a Potes i Arrels: subvenció de l’ajuntament de Muro – 5€

Respecte a la primera edició, s’ha mantingut el nombre de corredors, però s’ha produït una notable baixada en el nombre de marxistes (fonamentalment de la pròpia població de Muro), de forma que de 91 inscrits hem passat a 69. Açò és un ítem important per a l’organització que tindrem en compte per a la tercera edició i farem tot el possible per revertir este descens.

Recordem les tres mesures més rellevants que en esta segona edició hem posat en marxa i que varen ser proposades pels participants de la primera edició:

 1. Reduir el soroll a l’eixida. Diumenge 12 de febrer no varen posar música durant els minuts previs a l’eixida per tal que els gossos estiguerem més tranquils.
 2. Canviar el recorregut del circuit per tal que no es passara diverses vegades pel mateix lloc. En esta segona edició hem estrenat un nou circuit més  ràpid i més motivador per als gossos.
 3. Ser més estrictes amb el control veterinari i el material obligatori per a poder participar al canicross. Diumenge no va participar cap corredora ni corredor amb collar i sense acreditar les vacunes mínimes indicades al reglament.

Arrel dels vostres comentaris i després de l’anàlisi realitzat per la pròpia organització, les mesures de millora que posarem en marxa per a la tercera edició seran les següents:

 1. Distribuir controls  al llarg del recorregut per tal de controlar en tot moment que es complix el reglament del canicross i cap corredora o corredor sobrepasse al seu gos o el tracte de manera incorrecta.
 2. Incrementar el nivell d’exigència del material a utilitzar per a participar al canicross, així com no permetre cap mena d’excepció pel que fa a la cartilla de vacunacions (les vacunes han de posar-se, almenys, amb 3 setmanes d’antelació).
 3. Dissenyar un nou sistema d’inscripció que mantinga el preu, però que permeta controlar les comandes de la borsa del corredor.

Continuem oberts a noves propostes, així que si tens una idea i vols compartir-la amb nosaltres, pots comentar esta entrada o enviar un correu electrònic a secretariamuscova@gmail.com

Aprofitem per informar-vos que a l’apartat EDICIONS ANTERIORS, ja teniu les classificacions definitives, així com l’accés a diversos àlbums fotogràfics i vídeos.

Per últim i tal vegada el més important de tot, des de l’organització volem donar les gràcies:

 • A totes i tots els participants, doncs són l’essència d’este esdeveniment.
 • Als més de 60 voluntaris que varen estar amb nosaltres durant dissabte i diumenge i que assegurem el correcte i segur desenvolupament de la prova.
 • Potes i Arrels i a l’Escola Canina el Benicadell per la seua implicació,
 • A Disc Dogger per la seua meravellosa exhibició.
 • Als col·laboradors i patrocinadors que permeten que econòmicament la cursa siga viable.

Gracias_Bala

L’any que ve, més i millor!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s