III Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Anàlisi de resultats

Poc més d’una  setmana desprès del III Canicross i MarxaCan Vila de Muro i en sembla que és hora de traure comptes i publicar els resultats

 

El resum de resultats és els següent:


 • Total inscrits: 61
 • Total participants: 55 (36 al canicross i 19 al marxacan)
 • Total despeses: 332€ (en esta edició hem tingut diversos patrocinis que s’han fet càrrec directament de factures associades a despeses, és per açò que la xifra de despeses d’esta 3a edició és molt més baixa que la de les edicions anteriors)
 • Total ingressos: 1.345€ + subvenció de l’ajuntament de Muro
 • Total donació a Potes i Arrels: subvenció de l’ajuntament de Muro + 1.014€ + tractament i cures veterinàries a càrrec de la Clínica Veterinària Aitana d’Alcoi.

Respecte a les edicions anteriors, s’ha produït una baixada en el nombre de participants. En la 1a edició en varem ser 91, en la 2a 69 i en esta 3a 55. Açò és un ítem important per a l’organització que tindrem en compte per a la quarta edició i farem tot el possible per revertir este descens. Des de l’organització pensem que fer coincidir el canicross i marxacan amb la Fireta de Sant Antoni de Muro ha sigut una errada, cosa que, evidentment tindrem en compte per a l’any que ve.

Recordem les tres mesures més rellevants que en esta tercera edició hem posat en marxa i que varen ser proposades com a propostes de millora en la segona edició:

 1. Distribuir controls  al llarg del recorregut per tal de controlar en tot moment que es complix el reglament del canicross i cap corredora o corredor sobrepasse al seu gos o el tracte de manera incorrecta.
 2. Incrementar el nivell d’exigència del material a utilitzar per a participar al canicross, així com no permetre cap mena d’excepció pel que fa a la cartilla de vacunacions (les vacunes han de posar-se, almenys, amb 3 setmanes d’antelació).
 3. El nou sistema d’inscripció que mantinga el preu, però que permeta controlar les comandes de la borsa del corredor.
 4. Millora en la gestió de les inscripcions i del cronometratge (empresa Click&Run)

Estem oberts a noves propostes, així que si tens una idea i vols compartir-la amb nosaltres, pots comentar esta entrada o enviar un correu electrònic a raulsolbes@gmail.com

Aprofitem per informar-vos que a l’apartat EDICIONS ANTERIORS, ja teniu les classificacions definitives, així com l’accés a fotos i vídeos.

Per últim i tal vegada el més important de tot, des de l’organització volem donar les gràcies:

 • A totes i tots els participants, doncs són l’essència d’este esdeveniment.
 • Als més de 30 voluntaris que varen estar amb nosaltres durant dissabte i diumenge i que assegurem el correcte i segur desenvolupament de la prova.
 • Potes i Arrels i a l’Escola Canina el Benicadell per la seua implicació,
 • A Disc Dogger per la seua meravellosa exhibició.
 • Als col·laboradors i patrocinadors que permeten que econòmicament la cursa siga viable.

Gracias_Bala

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s