Tancament de la 1a LIBECAN

Diumenge 11 de març arriba al final de la 1a lliga benèfica de canicross (LIBECAN). Muro, Ibi, Alcoi i finalment Xàtiva han sigut les poblacions que han acollit les quatre carreres de la lliga.

Les entitats organitzadores hem estudiat diverses possibilitats per al tancament de lliga, on s’incloïa una potencial gala d’entrega d’obsequis i trofeus, amb xarrades relacionades amb el mushing en general i el canicross en particular. Finalment, després de diversos entrebancs hem decidit tancar la lliga en Xàtiva i d’esta forma aprofitar el desplaçament dels corredors i corredores.

Ací vos deixem el cartell:

Tancament1aLibecan

Els guanyadors de cada categoria tindran com a regal una línia de tir Non-Stop, possiblement la millor línia de tir de canicross.

A tots els participants que han completat, almenys, 3 de les 4 carreres de la lliga, es farà entrega d’un diploma commemoratiu i un sac de “pienso” Arion de primera qualitat

A la Web de Click&Run podeu consultar les classificacions provisionals de la lliga. Alguns llocs sembla que ja estan decidits, però hi ha d’altres que encara estan en l’aire, així que tot queda pendent per a la carrera de Xàtiva.

Aprofitem per agrair el recolzament als 3 principals patrocinadors de la lliga: Click&RunPhysiorelay i especialment a Arion, doncs en esta primera edició és Arion el que s’ha fet càrrec de tots els obsequis i regals de final de lliga.

 

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s