I Open Mushing i Canicross La Yesa

Este inici de 2019 no hem pogut celebrar la IV edició del canicross de Muro, però açò no significa que en 2019 no hi haja canicross. Es molt probable que tinguem la IV edició en novembre – desembre d’este mateix any.

De moment, per a totes i tots els que vulgueu córrer una bona cursa de mushing, vos proposem anar a La Yesa.

I_Open_Mushing_Canicross_La_Yesa

Encara estem a 2 dies del tancament de les inscripcions

ACÍ L’ACCÉS TOTA LA INFORMACIÓ RELACIONADA

i les

INSCRIPCIONS A MULTIESPORT

Es tracta d’un esdeveniment fantàstic on no sols podràs pràcticar canicross sinó també conèixer als millors esportistes de mushing de la Comunitat Valenciana en totes les seues modalitats: bikejoring, tricicle, carros,… Serà un cap de setmana fantàstic.

T’ho vas a perdre?

 

Anuncios

Tancament de la 1a LIBECAN. Resultats

Diumenge passat varem celebrar l’última carrera de la LIBECAN (Lliga Benèfica de Canicross) i varem entregar els trofeus i obsequis finals.

En esta entrada vos deixem les classificacions i aprofitem per agrair la participació de tots els corredors i corredores i també l’ajuda de tots els voluntaris, col·laboradors, i patrocinadors

 

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!!

Accés a les classificacions de tota la lliga

El proper any més i millor!!!!DIPLOMA LIBECAN 18 a1.jpg

Tancament de la 1a LIBECAN

Diumenge 11 de març arriba al final de la 1a lliga benèfica de canicross (LIBECAN). Muro, Ibi, Alcoi i finalment Xàtiva han sigut les poblacions que han acollit les quatre carreres de la lliga.

Les entitats organitzadores hem estudiat diverses possibilitats per al tancament de lliga, on s’incloïa una potencial gala d’entrega d’obsequis i trofeus, amb xarrades relacionades amb el mushing en general i el canicross en particular. Finalment, després de diversos entrebancs hem decidit tancar la lliga en Xàtiva i d’esta forma aprofitar el desplaçament dels corredors i corredores.

Ací vos deixem el cartell:

Tancament1aLibecan

Els guanyadors de cada categoria tindran com a regal una línia de tir Non-Stop, possiblement la millor línia de tir de canicross.

A tots els participants que han completat, almenys, 3 de les 4 carreres de la lliga, es farà entrega d’un diploma commemoratiu i un sac de “pienso” Arion de primera qualitat

A la Web de Click&Run podeu consultar les classificacions provisionals de la lliga. Alguns llocs sembla que ja estan decidits, però hi ha d’altres que encara estan en l’aire, així que tot queda pendent per a la carrera de Xàtiva.

Aprofitem per agrair el recolzament als 3 principals patrocinadors de la lliga: Click&RunPhysiorelay i especialment a Arion, doncs en esta primera edició és Arion el que s’ha fet càrrec de tots els obsequis i regals de final de lliga.

 

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!!!!

III Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Anàlisi de resultats

Poc més d’una  setmana desprès del III Canicross i MarxaCan Vila de Muro i en sembla que és hora de traure comptes i publicar els resultats

 

El resum de resultats és els següent:


 • Total inscrits: 61
 • Total participants: 55 (36 al canicross i 19 al marxacan)
 • Total despeses: 332€ (en esta edició hem tingut diversos patrocinis que s’han fet càrrec directament de factures associades a despeses, és per açò que la xifra de despeses d’esta 3a edició és molt més baixa que la de les edicions anteriors)
 • Total ingressos: 1.345€ + subvenció de l’ajuntament de Muro
 • Total donació a Potes i Arrels: subvenció de l’ajuntament de Muro + 1.014€ + tractament i cures veterinàries a càrrec de la Clínica Veterinària Aitana d’Alcoi.

Respecte a les edicions anteriors, s’ha produït una baixada en el nombre de participants. En la 1a edició en varem ser 91, en la 2a 69 i en esta 3a 55. Açò és un ítem important per a l’organització que tindrem en compte per a la quarta edició i farem tot el possible per revertir este descens. Des de l’organització pensem que fer coincidir el canicross i marxacan amb la Fireta de Sant Antoni de Muro ha sigut una errada, cosa que, evidentment tindrem en compte per a l’any que ve.

Recordem les tres mesures més rellevants que en esta tercera edició hem posat en marxa i que varen ser proposades com a propostes de millora en la segona edició:

 1. Distribuir controls  al llarg del recorregut per tal de controlar en tot moment que es complix el reglament del canicross i cap corredora o corredor sobrepasse al seu gos o el tracte de manera incorrecta.
 2. Incrementar el nivell d’exigència del material a utilitzar per a participar al canicross, així com no permetre cap mena d’excepció pel que fa a la cartilla de vacunacions (les vacunes han de posar-se, almenys, amb 3 setmanes d’antelació).
 3. El nou sistema d’inscripció que mantinga el preu, però que permeta controlar les comandes de la borsa del corredor.
 4. Millora en la gestió de les inscripcions i del cronometratge (empresa Click&Run)

Estem oberts a noves propostes, així que si tens una idea i vols compartir-la amb nosaltres, pots comentar esta entrada o enviar un correu electrònic a raulsolbes@gmail.com

Aprofitem per informar-vos que a l’apartat EDICIONS ANTERIORS, ja teniu les classificacions definitives, així com l’accés a fotos i vídeos.

Per últim i tal vegada el més important de tot, des de l’organització volem donar les gràcies:

 • A totes i tots els participants, doncs són l’essència d’este esdeveniment.
 • Als més de 30 voluntaris que varen estar amb nosaltres durant dissabte i diumenge i que assegurem el correcte i segur desenvolupament de la prova.
 • Potes i Arrels i a l’Escola Canina el Benicadell per la seua implicació,
 • A Disc Dogger per la seua meravellosa exhibició.
 • Als col·laboradors i patrocinadors que permeten que econòmicament la cursa siga viable.

Gracias_Bala

Últim dia d’inscripcions en línia

Encara estàs a temps a inscriure’t al III Canicross i MarxaCan Vila de Muro.

En el moment de publicar esta entrada (17 de gener de 2018 a les 16:15h) en som 62 els que correrem o “marxarem” el proper diumenge de forma que encara queden 38 places disponibles.

Hui finalitzen les inscripcions en línia i per tan sols 10€ pots inscriure’t. Diumenge podràs inscriure’t  per 20€ sempre i quan quedem places. Per tant, no t’ho deixes per a última hora. Endavant amb la inscripció, estalvia i assegurat la plaça:

ACCÉS a INSCRIPCIONS

Ací tens uns RECORDATORIS que cal tindre en compte abans de la carrera

Recordar-te també que el III Canicross i MarxaCan Vila de Muro és la primera carrera de la lliga LIBECAN, un Lliga Benèfica de CANicross composada per un total de 4 carreres:

 • Muro
 • Ibi
 • Alcoi
 • Xàtiva

Per poder puntuar en la lliga, aconseguir la borsa del corredor i optar a ser un dels premiats/guanyadors de la lliga cal que completes un total de 3 de les 4 carreres, així que endavant!!!!!

Cartell_Libecan

ACÍ POTS DESCARREGAR EL REGLAMENT DE LA LLIGA (VERSIÓ 1_2017)

Recordatoris

A tan sols 1 setmana del III Canicross i MarxaCan Vila de Muro

Vos recordem algunes coses importants:

 • Les inscripcions en línia finalitzen el proper dimecres 17 de gener. Si encara no s’han acabat els dorsals (100 persones), podràs inscriure’t el dia de la prova, però a un preu major (10€ la inscripció en línia o 20€ la inscripció el dia de la prova).

ACCÉS a INSCRIPCIONS

 • Tots i totes les participants del canicross passaran un control veterinari on:
  • S’analitzarà l’estat físic del gos.
  • Es revisarà la cartilla de vacunació (vacunes obligatòries: l’antirràbica i  la polivalent). NO oblides portar la teua cartilla de vacunacions
  • Es revisarà el material per a còrrer: cinturo encoixinat, línia de tir i arnés de tir.

ACCÉS al REGLAMENT

 • Els participants del Marxacan no passaran control veterinari, però no podran córrer durant el recorregut i hauran de portar al seu gos nugat.
 • L’horari és el següent:
  • 8:30-9:30 Recollida de dorsals i control veterinari.
  • 9:45-9:55 Reunió informativa.
  • 9:55 Obertura zona control d’eixida.
  • 10:00 Eixida del canicross i del marxacan.
  • 11:00 Temps límit de finalització.
  • 11:15 Entrega de trofeus i exhibició d’Agility

ACÍ teniu la descripció i els plànols del recorregut

Cartell_IIICanicrossMarxacanVilaMuro

Borsa del corredor

Fa tan sols 5 minuts que hem cursat la comanda de la borsa del corredor. Tots aquells inscrits en la modalitat amb borsa del corredor (inscripció de 15€) rebreu el fantàstic DOG BUFF de la següent foto:

DogBuff_definitiu

Independenment de la modalitat d’inscripció,  tots els inscrits al Canicross i Marxacan Vila de Muro tindre:

 • Esmorzar: entrepà de pernil i formatge i botella d’aigua
 • Mostra de pienso Arion Titanium Pro
 • Mostra de crema Physiorelax
 • Avituallament final: beguda i fruita
 • Segur de responsabilitat civil i d’accidents
 • Aportació solidària a Potes i Arrels

I a més, per a les 50 primeres inscripcions hi haurà un regal especial per al vostre gosset. Per tant, no t’ho deixes per a última hora, aprofita i inscriu-te.

ACCÉS a les INSCRIPCIONS

ACCÉS al REGLAMENT

Cartell_IIICanicrossMarxacanVilaMuro