21/01/2018 la nova data del III Canicross i MarxaCan Vila de Muro

Per causes externes a l’organització ens hem vist obligats a endarrerir una setmana la data del III Canicross i MarxaCan Vila de Muro.

Guarda el diumenge 21 de gener de 2018 perquè esta és la data en què finalment es celebrarà el III Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Es tracta d’una data molt important doncs hem fet coincidir la carrera amb un cap de setmana festiu a Muro, la “Fireta de Sant Antoni”, una fireta dedicada especialment als animals, així que vos assegurem moltes sorpreses culturals associades a esta tercera edició.

El proper dilluns 11 de desembre obrirem inscripcions, i ací deixem el cartell d’esta tercera edició.

Cartell_IIICanicrossMarxacanVilaMuro

 

Anuncios

III Canicross i MarxaCan Vila de Muro

És tot un orgull per a mi anunciar que la 3a edició del Canicross i MarxaCan Vila de Muro ja està en marxa. Si no hi ha cap problema,

el III Canicross i MarxaCan Vila de Muro serà el proper

14 de gener de 2018

i el 4 de desembre obrirem les inscripcions

Ja tenim tota la documentació preparada i la propera setmana l’enviarem a la Conselleria per tal de rebre les autoritzacions pertinents.

En esta 3a edició hi hauran moltíssimes sorpreses i millores. Poc a poc les anunciarem a través d’esta Web. No oblides subscriure’t per estar informada/informat.

La maquinària ja està en marxa

EnMarxa

Imatge presa de Pixabay

II Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Anàlisi de resultats

Ja fa quasi una setmana del II Canicross i MarxaCan Vila de Muro. Els dies passen ràpid i no ens adonem compte, veritat?

Després d’uns quants dies llegint els vostres comentaris a les distintes xarxes socials, així com els missatges i correus electrònics rebuts, des de l’organització del II Canicross i MarxaCan Vila de Muro sols podem estar que orgullosos.

El nivell de satisfacció dels participants, si cap, és superior al de la primera edició, la qual cosa ja és bastant difícil. Així que moltes gràcies a totes i tots!!!!

El resum de resultats és els següent:

 • Total inscrits: 69 (44 al canicross i 25 al marxacan)
 • Total despeses: 1.050€
 • Total ingressos: 1.045€ + subvenció de l’ajuntament de Muro
 • Total donació a Potes i Arrels: subvenció de l’ajuntament de Muro – 5€

Respecte a la primera edició, s’ha mantingut el nombre de corredors, però s’ha produït una notable baixada en el nombre de marxistes (fonamentalment de la pròpia població de Muro), de forma que de 91 inscrits hem passat a 69. Açò és un ítem important per a l’organització que tindrem en compte per a la tercera edició i farem tot el possible per revertir este descens.

Recordem les tres mesures més rellevants que en esta segona edició hem posat en marxa i que varen ser proposades pels participants de la primera edició:

 1. Reduir el soroll a l’eixida. Diumenge 12 de febrer no varen posar música durant els minuts previs a l’eixida per tal que els gossos estiguerem més tranquils.
 2. Canviar el recorregut del circuit per tal que no es passara diverses vegades pel mateix lloc. En esta segona edició hem estrenat un nou circuit més  ràpid i més motivador per als gossos.
 3. Ser més estrictes amb el control veterinari i el material obligatori per a poder participar al canicross. Diumenge no va participar cap corredora ni corredor amb collar i sense acreditar les vacunes mínimes indicades al reglament.

Arrel dels vostres comentaris i després de l’anàlisi realitzat per la pròpia organització, les mesures de millora que posarem en marxa per a la tercera edició seran les següents:

 1. Distribuir controls  al llarg del recorregut per tal de controlar en tot moment que es complix el reglament del canicross i cap corredora o corredor sobrepasse al seu gos o el tracte de manera incorrecta.
 2. Incrementar el nivell d’exigència del material a utilitzar per a participar al canicross, així com no permetre cap mena d’excepció pel que fa a la cartilla de vacunacions (les vacunes han de posar-se, almenys, amb 3 setmanes d’antelació).
 3. Dissenyar un nou sistema d’inscripció que mantinga el preu, però que permeta controlar les comandes de la borsa del corredor.

Continuem oberts a noves propostes, així que si tens una idea i vols compartir-la amb nosaltres, pots comentar esta entrada o enviar un correu electrònic a secretariamuscova@gmail.com

Aprofitem per informar-vos que a l’apartat EDICIONS ANTERIORS, ja teniu les classificacions definitives, així com l’accés a diversos àlbums fotogràfics i vídeos.

Per últim i tal vegada el més important de tot, des de l’organització volem donar les gràcies:

 • A totes i tots els participants, doncs són l’essència d’este esdeveniment.
 • Als més de 60 voluntaris que varen estar amb nosaltres durant dissabte i diumenge i que assegurem el correcte i segur desenvolupament de la prova.
 • Potes i Arrels i a l’Escola Canina el Benicadell per la seua implicació,
 • A Disc Dogger per la seua meravellosa exhibició.
 • Als col·laboradors i patrocinadors que permeten que econòmicament la cursa siga viable.

Gracias_Bala

L’any que ve, més i millor!!!

Classificacions II Canicross i MarxaCan Vila de Muro

Amb un total de 69 inscrits (45 al canicross i 24 a la marxa), hem finalitzat la segona edició d’esta meravellosa prova.

Des de l’organització hem intentat cuidar tots els detalls, però som conscients que hem comés algunes errades que ens hem anotat per tal de millorar en la tercera edició.

Classificacions

A través d’esta entrada vos facilitem les classificacions “provisionals”, doncs el programari de cronometratge no ha funcionat com toca.

ACCÉS A LES CLASSIFICACIONS

Hi han participants que no tenen temps registrat, així que des de l’organització demanem mil disculpes i fem una crida a totes i tots aquells que no tinguen temps assignat per tal que ens envien un e-mail a secretariamuscova@gmail.com i ens diguen el temps aproximat que han tardat en completar la cursa. Amb estes dades, i fins divendres 17 de febrer, ordenarem de nou les classificacions i publicarem el llistat definitiu.

Reiterem les nostres disculpes!!!

Al mateix lloc on trobaràs les classificacions, col·locarem també totes les fotos i material multimedia que ens arribe, així que, per favor, si tens fotos o vídeos i vols compartir-lo, posat en contacte amb nosaltres (secretariamuscova@gmail.com) per tal de col·locar-lo a la Web (www.canicrossmuro.com) i difrondre-los.

Al llarg de la setmana publicarem més noticies, de moment…

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR AL II CANICROSS I MARXACAN VILA DE MURO!!!!

Tancament inscripcions en línia

Per gestions amb el programari de cronometratge ens hem vists obligats a tancar les inscripcions en línia.

inscripcionstancades

Atenent a què el reglament indica que hui també es podien fer les inscripcions en línia a un preu de 15€, a totes i a tots aquells que envien un email a “secretariamuscova@gmail.com” indicant la seua intenció d’inscriures al canicross o al marxacan Vila de Muro (cal indicar nom i cognoms) durant el dia de hui, se’ls respectarà el preu de 15€/inscripció.

Per a la resta, recordeu que el preu serà el del dia de la prova 20€/inscripció.

Lamentem les molèsties que açò puga ocasionar-vos. Ens vegem diumenge,

Recordatori: inscripcions,reglaments, horaris, llebres,…

Dos dies ens resten per al gran dia. Des de l’organització ho tenim tot preparat per tal que diumenge pugues gaudir d’un dia fantàstic!!!!

Escrivim esta entrada per recordar-te alguns aspectes importants:


Inscripcions

Hui és l’últim dia per a realitzar la inscripció en línia (15€). Diumenge també podràs inscriure’t, però el seu preu s’incrementa fins als 20€, així que endavant…

ACCÉS A INSCRIPCIONS


Reglament

És molt important que dones una ullada al reglament, doncs hi ha que complir una sèrie de requisits molt importants. En esta segona edició, amb l’objectiu de consolidar el Canicross i MarxaCan de Muro com un referent esportiu a la Comunitat Valenciana, complirem el reglament al peu de la lletra, així que per favor, tingues en compte:

 1. Portar la cartilla de vacunació al dia.
 2. Comptar amb l’equipament adequat.
 3. Tractar al gosset amb el màxim respecte possible

ACCÉS AL REGLAMENT

(per favor, dedica uns minuts a llegir detingudament el reglament)


Horari


En esta segona edició comptarem amb Jose Ramón Mascaros, Olga Ramón i els seus equips, per tal d’obrir carrera durant els dos primers kilòmetres. És tot un honor tindre llebres com aquestes i també un espectacle el poder gaudir de la seua presència.

Moltes gràcies JoseRra i Olga

Ens vegem diumenge!!! Salut i kilòmetres “perrunos”

Borsa del corredor i més sorpreses

5 dies, tan sols 5 dies ens falten per al II Canicross i MarxaCan Vila de Muro i  estes altures ja podem confirmar que superem el nombre de regals i la qualitat de la borsa del corredor de la primera edició.

Ací vos deixem els sorteigs que realitzarem entre totes i tots els participants:

Pel que fa a la borsa del corredor:

 • Samarreta tècnica commemorativa
 • Mostra de pienso Arion Titanium Pro
 • Pack de jocs Trixie
 • Descomptes de cursos d’ensinistrament
 • Xapa exclusiva MusCoVa

A més a més: sacs de pienso Arion per a totes i tots els que aconseguisquen pujar al pòdium (ACÍ tens els reglament per tal que pugues fer-te els teus càlculs, je je, je), trofeus exclusius fabricats pel departament de fusta de l’IES Cotes Baixes i un muntatge fotogràfic per a la guanyadora i guanyador absolut del canicross.

I tot açò és possible gràcies a les vostres inscripcions, als patrocinis i a les col·laboracions. Moltíssimes gràcies a tots!!!!

arion-recortado

Diumenge serà un gran dia!!!!

Per cert, ACÍ tens l’enllaç al podcast de l’entrevista que ahir ens varen fer a Radio Élite

En breu vos informarem de més sorpreses, perquè MusCoVa continua treballant de valent i amb molta il·lusió per tal que diumenge pugues gaudir d’un meravellós canicross

I si encara no t’has inscrit, endavant….

ACCÉS A INSCRIPCIONS