Recorreguts

L’eixida i meta de la cursa serà l’arxiu de Muro de l’Alcoi (C/ Francisco Victoria Laporta, 1)


CANICROSS

Els dos primers kilòmetres discorren per la via Muro-Cocentaina, una via ampla de terra i totalment plana, de forma que hi haurà amplitud suficient perquè les participants i els participants puguen xafar l’accelerador i posicionar-se sense cap tipus de problema. A partir del segon kilòmetre comença el desnivell i les sendes, de forma que els equips hauran de demostrar el seu domini dels girs i dels canvis de ritme. Entre els kilòmetres 4 i 5 es passarà per senders, escales i costeres curtes però molt pronunciades (camp de moto-cross).

El 90% del recorregut discorre per pista i senda, de forma que es minimitza el pas per asfalt. Evidentment tot el recorregut estarà senyalitzat amb cintes clarament visibles i en els girs i trams on puga haver qualsevol tipus de dubte o perill hi haurà un voluntari de l’organització.

La distància total és de 7 kilòmetres amb un desnivell acumulat de tan sols 130 metres, la qual cosa farà que siga una cursa ràpida.

 

recorregut_canicross02

perfil_canicross


MARXACAN

Tot el recorregut descorre per via ampla de forma que les participants i els participants podran gaudir i parlar els uns amb els altres sense cap tipus de problema.

La distància total és de 5 kilòmetres

 

recorregut_marxacan01

perfil_marxacan03

Anuncios